Källor till information om programmet

Sidan Kaspersky Password Manager på Kasperskys webbplats

Kaspersky Password Manager-sidan på Kasperskys webbplats kan du visa allmän information om programmet samt dess funktioner och egenskaper.

Kaspersky Password Manager-sidan i kunskapsdatabasen

Avsnittet Kunskapsdatabasen är en del av Kasperskys kundtjänsts webbplats.

sidan Kaspersky Password Manager i kunskapsdatabasen kan du läsa artiklar som ger användbar information, rekommendationer och svar på vanligt förekommande frågor om hur man köper, installerar och använder programmet.

Artiklarna i kunskapsdatabasen kan ge svar på frågor som inte är relevanta för Kaspersky Password Manager men är tillämpliga för andra program från Kaspersky. Artiklar i Kunskapsbasen kan även innehålla nyheter från Kundtjänst.

Diskutera Kaspersky-program i forumet

Om du har en fråga som inte kräver ett omedelbart svar kan du diskutera frågan med Kaspersky specialister och andra användare på vårt forum.

I forumet kan du läsa aktuella diskussioner, skriva kommentarer och skapa nya diskussioner.

En internetuppkoppling krävs för att öppna webbplatsresurser.

Om du inte kan hitta en lösning på ditt problem ber vi dig att kontakta kundtjänsten.